DODELJENA MITROVDANSKA PRIZNANJA POVODOM DANA OPŠTINE ŽABALJ (VIDEO)

Dodela nagrada i zahvalnica povodom Dana opštine Žabalj Mitrovdana Dodela nagrada i zahvalnica povodom Dana opštine Žabalj Mitrovdana
Već po tradiciji, hol Osnovne škole  "Miloš Crnjanski" u Žablju je bio mesto gde je održana svečana akademija povodom Mitrovdana, Dana opštine Žabalj. Primeren program, uz dominantno učešće Akademskog hora "Pastorala", doprineo je konačnom, prijatnom utisku svečanog dešavanja. Ovaj događaj, pored brojnih građana, uveličali su i brojni gosti iz Pokrajine i drugih opština, kao i predstavnici Pravoslavne crkve.
Prisutnima se obratio predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić, uz isticanje da će se o afirmaciji žabaljske opštine tek čuti, jer se mnogo polaže na približavanju mnogim investitorima, a pomenuta je nedavna poseta Brislu, gde je žabaljska opština bila predstavnik Srbije u prezentaciji svojih potencijala.
Od ove godine je uvedena i jedna novina, tako da su se javnosti prezentirala pozitivna dostignuća u uzrasu Osnovnih škola.
Na predlog građana, ali i udruženja i drugih institucija, Komisija za dodelu Mitrovdanskih nagrada je donela Odluku o dodeli pet Mitrovdanskih nagrada u vidu plakete i novčane nagrade, kao i tri zahvalnice u vidu diplome, što je i potrvđeno na Sednici Skupštine opštine Žabalj, održane 07. novembra 2014. godine.
Predsednik opštine Žabalj, Čedomir Božić je zatim uručio Mitrovdanska priznanja ovogodišnjim lauretima.
Kompletan spisak laureata sa detaljnim objašnjenjima već smo objavili i možete ih pogledati klikom na link >>>> DOBITNICI MITROVDANSKIH NAGRADA I ZAHVALNICA ZA 2014 GODINU <<<<

Zdravko Siriški
PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs
PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Opstina In Rs
Opština Žabalj - Mitrovdan
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Žabalj Opština Portal

Opština Žabalj na dlanu.

Imate pravo da znate.

ŽABALJ

Go to top